Google+

torsdag 15 juni 2017

Saker på gång

Nu var det länge sedan vi uppdaterade bloggen, men det betyder inte att vi legat på latsidan under tiden. Det tidigare utlovade kompendiet för äventyrstävlingen 2016 finns nu på DrivethruRPG.

Vi har hunnit med att besöka både Gothcon och Nordsken. I augusti kommer vi att vara på Nerdcon i Umeå - kom förbi och spela med oss!

Härnäst väntar två stora grejer för Svärd & Svartkonst.

Grimoire är ett magasin helt dedikerat till S&S. Där kommer vi att publicera äventyr, alternativa regler, nya klasser, varelser, besvärjelser, osv. Vi ger inga löften om utgivningstakt, Grimoire kommer ut när det finns tillräckligt med material och vi har tid att sammanställa ett nummer. I skrivande stund har vi material för två nummer och siktar på att ge ut det första till hösten. Vi tar gärna mot material till magasinet! Skicka ditt bidrag till info@svartkonst.nu och märk mejlet med "Grimoire".

Naram Akaris Ruiner är en maffig äventyrsmodul författad av Gustaf Gadd. Text och illustrationer är färdiga, layouten är påbörjad och vi hoppas få modulen i tryck till hösten. I fotspåren av den försvunna Erzhinger-expeditionen beger sig äventyrarna på en resa genom svettiga djungler till den fördömda ruinstaden Naram Akari. Vilket fruktansvärt öde drabbade den tidigare expeditionen? Vilka hemligheter döljs i de gåtfulla ruinerna? Vem är egentligen kung Eiroveta?

Här kan ni se den fina baksidesillustrationen gjord av OSR INK.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar