Google+

söndag 1 november 2015

Svärd & Svartkonst söker layoutare!

Vi som ligger bakom Svärd & Svartkonst söker efter en eller ett par nya samarbetspartners som kan ta fram den grafiska formen för våra kommande prylar och göra layout.

Vi söker dig som har kunskaper i layout, tryck och typografi, samt sinne för estetik. Du behärskar och har tillgång till InDesign och Photoshop, eller motsvarande program. Du är motiverad, ambitiös och noggrann, har god kommunikativ förmåga, samt arbetar strukturerat, självständigt och proaktivt. Det är givetvis en fördel om du är intresserad av rollspel i allmänhet, och Svärd & Svartkonst i synnerhet.

Vi betalar givetvis ersättning för detta, med liknande villkor som för illustratörer och rollspelsskribenter som arbetar med oss. Eftersom det här är ett hobbyprojekt, så rör sig ersättningen på motsvarande nivå.

Låter det här som något för dig? Hör av dig till oss på info AT svartkonst.nu och berätta lite om dig själv, vilka meriter du har och vilka förväntningar du har på att arbeta med oss. Bifoga också en pdf med ett exempel på något som du har layoutat.

PS. Hjälp oss gärna genom att dela det här blogginlägget. Tack! DS.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar