Google+

onsdag 25 augusti 2021

Månens krigsherrar 3 - Ranshais grottor

 

Vi är nu äntligen färdiga med den tredje och sista delen av vår trilogi Månens krigsherrar. Merparten av innehållet i häftet tillhör lustigt nog det första vi skrev på denna kampanj. Vår spelgrupps äventyr på månen började i området kring Orob och Ranshai för att sedan ta sig vidare till Issum, Irdonozur och det fallna Mnaar-Uru. Med detta sista häfte sluter vi så cirkeln, men detta är inte ett avslut utan en inbjudan till äventyr - nu när hela kampanjmiljön finns presenterad är allt förberett för dig att själv resa till Månen, möta dess invånare, vandra på gatorna i dess uråldriga städer och färdas över dess öknar och hav.

Som vanligt har vi haft stor hjälp av flera duktiga illustratörer! Omslag av Björn Ramsten, karaktärsporträtt av viktiga slp av FSF Ink, karta över Orob av Jim Magnusson, tomhetens glyfer och karta över den mörka hemisfären av Andreas Sölvebring och kartor över Ranshais grottor av Karl Stjernberg.

I detta, det tredje och avslutande numret, presenteras stadsstaten Orob, hålorna under berget Ranshai och månens mörka baksida.

Här finns Månens krigsherrar 3 - Ranshais grottor att köpa som pdf och tryckt häfte.

Den tryckta versionen kommer så snart vi fått provtrycket.

Nu har provtrycket äntligen anlänt så nu finns Månen krigsherrar 3 Ranshais Grottor att köpa som både pdf och tryckt häfte via länken ovan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar