Google+

söndag 20 november 2016

Svärd & Svartkonst Äventyrstävling 2016

Nu är Svärd & Svartkonst äntligen släppt, och bör börja dyka upp i alla välsorterade rollspelsbutiker runt om i landet om någon vecka. Vi är väldigt glada över det stora intresset för spelet i sociala media - tack till alla som stöttar oss! Fortsätt gilla, dela och tipsa era rollspelspolare om att vi finns!

Detta firar vi med att utlysa SVÄRD & SVARTKONST ÄVENTYRSTÄVLING 2016.
Grunden i OSR är och förblir att vi är en miljö av kreativa hobbyister som skapar egna prylar och delar med oss av dem till varandra. Med äventyrstävlingen vill vi på Svartkonst HB uppmuntra detta. Vi hoppas förstås att detta ska kunna bli en årlig tävling.

Årets förstapris är ett exemplar av de rykande färska grundreglerna till Svärd & Svartkonst. Andra- och tredjepris är ett tryckt exemplar av vårt äventyr Djävulen i Kryptan. Övriga deltagare får nöja sig med odödlig ära och evig berömmelse.

För att delta i tävlingen SKA äventyret vara skrivet till Svärd & Svartkonst samt uppfylla följande kriterier:
  • Platsbaserat. Äventyret ska kretsa kring utforskandet av en plats. Intressanta och spännande miljöer ger pluspoäng.
  • Karta. Äventyret ska innehålla en karta över platsen där det utspelas. Kartan behöver inte vara ett konstverk.
  • Omfattning och format. Äventyret bör vara 10 000 till 20 000 tecken (exklusive mellanslag; du kan exempelvis använda Google docs för att räkna antal tecken utan mellanslag). Äventyret ska levereras som en txt-fil. Kartor ska vara i jpg- svg- eller tif-filer.
Vi premierar äventyr som...
  • Är nyskapande. Old School behöver inte betyda nostalgi. Vi premierar intressanta äventyr som inte lutar sig på etablerade fantasyklichéer. Äventyret ska innehålla minst ett nytt monster, en ny besvärjelse eller ett nytt magiskt föremål.
  • Erbjuder variation. Äventyret ska innehålla flera olika slags utmaningar (strid, fällor, pussel, annan problemlösning).
Skicka in ditt bidrag senast söndagen 31 januar i ett mejl till info [a] svartkonst.nu. Glöm inte att skriva ditt namn och din adress.

De bästa bidragen kommer att publiceras i ett kompendium som "pay what you want". Eventuell vinst kommer att gå till att träna afrikanska hjälteråttor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar