Google+

onsdag 10 september 2014

Uppdaterat rollformulär

Vår layoutmästare Anders har nu gjort ett nytt snitsigt formulär. Här kan ni ladda ned det och börja rulla fram äventyrare!

 Rollformulär


Jim Magnusson går mot nya höjder som internationell rollspelsillustratör med ett nytt häftigt projekt. Du kan nu prenumerera på monster direkt hem i din brevlåda. Läs mer här.

Slutligen kan vi berätta att äventyrsmodulen Tempelguldet har spelats ännu en gång, nu på Klosscon 2 i Umeå sistlidna helgen. En handfull äventyrare begav sig från civilisationen ut i vildmarken för att plundra skatter från ruinen av apgudens tempel. Sir Charles Henry Rothingham III, en Uråldrig från det mystiska Avalon, hade spenderat sina sista slantar på en skattkarta. De följeslagare han lockat med på resan medelst löften om andelar i skatten var en samling utstötta mutanter och missfoster utan plats i samhället. Hadji, en jättebebis med svans och beväpnad med stridsgissel. Drasil, en hermafroditisk växtvarelse med grön hy och löv som hår. Pashana, en tjuvaktig ormkvinna utrustad med pilbåge och ett mycket övertygande lösskägg. Slutligen två magiker: Nepu, en fjällig varelse med hovar och frätande blod. Vizir, en man med facettögon och förmåga att andas eld, i sällskap med sin tama varg Gnafs. 

Efter en strapatsrik resa nådde sällskapet fram till tempelruinen. De rekognoserade noggrant området och förberedde en plan för att ta itu med den stam av människoätande apor som levde bland ruinerna. En osynlig tjänare frambesvors och sattes att tända en eld söder om templet och på så vis lockades ett antal av apornas unga hannar bort. Därefter lockade gruppen till sig de kvarvarande stridsföra aporna in i ett bakhåll. Flera av aporna gick ned och dog eller skadade sig i den fallgrop med vässade pinnar som förberetts. Men sedan vände stridslyckan. Aporna visade sig vara mycket dugliga motståndare och äventyrarna plågades av otur. Efter att Drasil, Hadji och Nepo stupat tog gruppen chansen att retirera när aporna tillfälligt skrämts iväg av Vizirs eldandedräkt. 

Ännu har ingen återvänt segerrik från aptemplet. Modulen kommer dock att göras tillgänglig för allmänheten, så ni kan själva pröva att trotsa dess faror, utforska dess hemligheter och erövra dess skatter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar