Google+

torsdag 25 augusti 2016

Äntligen lönehelg!

Vi vet hur det är, pengarna bränner i fickan och du funderar desperat på vilka rollspelsprylar du egentligen behöver mest. Här är några förslag från oss.

Apgudens Tempel

I djungelns djup har en fruktansvärd och uråldrig fiende vaknat.

 Det ryktas att guld kan vinnas där, men det kommer att krävas mer än tur och ett skarpt svärd för att överleva efter att ha utmanat vildmarkens grymma makter. Apgudens förlorade tempel väntar!

“Apgudens tempel” är ett platsbaserat äventyr som lämpar sig för 4-6 rollpersoner av rang 2-4. Äventyret är skrivet för Svärd & Svartkonst, men kan spelas med valfri OSR-klon.

Inkluderar: Ett komplett äventyr samt nya besvärjelser, varelser och artefakter. Dessutom beskrivs Apfolk, ett nytt folkslag för rollpersoner.
 

Ur den Svartaste Jord

 DE DÖDA RESER SIG!

Invånarna i den lilla staden Uria är bekymrade. Gravplatsen vid St. Athanasius kyrka har legat övergiven i en mansålder. Men även om marken täcks av döda löv och vissa gravar är så vittrade att benknotor ligger synliga har stadsborna ändå fortsatt besöka sina släktgravar. På sista tiden har emellertid spöklika uppenbarelser setts röra sig mellan grifterna...

“UR DEN SVARTASTE JORD” är en hemsökt gravplats som lämpar sig för nyskapade rollpersoner. Äventyret är skrivet för Svärd & Svartkonst, men kan spelas med valfri OSR-klon.

Nu är ett bra tillfälle att införskaffa en alldeles egen Svärd & Svartkonst-tisha. Koden SUPERSHIRT ger dig nämligen 15% rabatt på T-shirts fram till den 30:e! Vi har även muggar, pins, luvtröjor och tygkassar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar